Meer zachtheid en liefdevolle begeleiding

Wat kan ik voor je betekenen?

Zwangerschap

Een zwangerschap waarin je je zeker voelt en een bevalling waar je naar uit gaat kijken? Met onder andere HypnoBirthing help ik jou vertrouwen in jezelf.

Ben jij zwanger en wil jij:

Je relaxed voelen over je zwangerschap en bevalling?

Leren wat er fysiek, hormonaal en mentaal tijdens de zwangerschap en geboorte met je gebeurt?

Hoe je daar maximaal profijt van kunt hebben?

Je bewust worden van wat JIJ nu eigenlijk graag wil en hoe je dit kunt bereiken?

Je een echte BIRTH QUEEN voelen? Nee, ZIJN!

Testimonials

Daisy

“Dikke aanrader! Na een heel zware eerste bevalling die eindigde in een spoedkeizersnede had ik precies 0 vertrouwen in mijn lichaam en de samenwerking met mijn baby. Ik deed de cursus HypnoBirthing bij Jetske en leerde hoe mooi je lichaam je helpt tijdens je bevalling. Ik oefende met ademhalen, diep en bewust. Mijn tweede bevalling was heel mooi en fijn”

Chantal

“De groepscursus HypnoBirthing bij Jetske was heel fijn, ze heeft ontzettend veel kennis. Mijn partner was eerst wat sceptisch maar na de eerste les was hij helemaal om. Jetske zorgt voor een fijne setting en haar lessen zijn nuchter en praktisch, maar warm en liefdevol tegelijk. De geboorte van mijn dochter was fantastisch”

Ilse en Daan

“Een cursus HypnoBirthing volgen bij Jetske is naast superleerzaam ook echt heel leuk en gezellig. Het was wekelijks een moment op bewust samen bezig te zijn met de zwangerschap en na te denken over wat wij graag wilden. Daar stonden we eerder niet zo bij stil. Ook de verloskundige vond het fijn om te weten wat onze wensen waren. Zo ontstond er echt een fijne samenwerking die resulteerde in een topbevalling!”

Kraamtijd & Baby

De kraamperiode is een intense, transformerende periode in je leven en dat van je gezin.

In andere culturen duurt deze periode 40 dagen, waarin niet alleen de baby maar ook de moeder centraal staat. In Nederland lijken we dit een beetje vergeten te zijn, maar het heeft een enorme meerwaarde als de moeder (en de rest van het gezin) volop de tijd krijgen om zowel fysiek als emotioneel te herstellen, te wennen en elkaar (opnieuw) te leren kennen nu rollen verschoven zijn.

Kraamtijdbehandelingen bestaan uit oeroude (massage)technieken en zijn volledig toegespitst op de kraamvrouw. Neem op tijd contact op zodat we de mogelijkheden en jouw wensen door kunnen spreken en ik tijd voor je kan reserveren rond jouw uitgerekende datum.

Ben je al bevallen? Dan mag je natuurlijk ook contact met me opnemen, het is nooit te laat voor een fijne behandeling die je maar wat verdiend!

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor draagconsulten, zodat jij je handen vrij hebt en je baby toch heerlijk dicht bij je is. Dit is niet alleen praktisch heel fijn, maar ook superwaardevol voor de hechting en ontspanning van je baby.

Testimonials

Debora

Tijdens mijn tweede zwangerschap nam ik me voor om, ook na de bevalling, beter voor mezelf te zorgen. Na mijn eerste was ik echt uitgeput en dat wilde ik niet meer. Ik heb ontzettend genoten van de liefdevolle behandeling van Jetske. Ik voelde me gedragen en zat daarna veel beter in mijn energie”

Marijn

“Ik zou een postpartumbehandeling echt aan iedere vrouw aan willen raden. Jetske zorgde voor een veilige en geborgen sfeer en luisterde alleen als ik iets wilde vertellen. Verder was het heerlijk stil. Toen mijn baby mij nodig had, kon ze er gewoon even bij, het was echt superrelaxed. Ik voelde me als herboren toen we klaar waren”

Roos en Thomas

Onze dochter huilde veel na haar geboorte en wilde constant bij ons zijn. Van een vriendin kreeg ik de tip om een draagconsult te boeken bij Jetske. Zij heeft ons kundig geholpen waardoor we onze dochter nu op een veilige en fijne manier bij ons kunnen dragen. Ze is nu heel tevreden en we genieten er zelf ook van. Het is ideaal om je handen vrij te hebben”

 

Kind & gezin

Soms loopt het even niet zo lekker. Met je kind, of gezinsdynamisch. Ik kan jullie helpen ontrafelen wat er precies speelt en hoe we dat positief kunnen beinvloeden. Dit kan door middel van kindercoaching & counseling, maar ook door middel van oudergesprekken en/of therapeutische gezinsactiviteiten.
Ook kinderen met een diagnose zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Meer weten of even sparren over jullie situatie?

Testimonials

Colinda en Sem

“Wij zijn zó blij met de hulp die Jetske geboden heeft. Sem heeft autisme en draaide helemaal vast. We wisten niet meer wat we moesten doen. Jetske luisterde, maakte een plan met ons en ging aan de slag met Sem. Hij vond het heel leuk en wij hebben als gezin weer houvast. Dank je wel lieve Jetske!”

Jasmijn (9 jaar)

“Ik vond het heel moeilijk om me te concentreren  en voelde me eigenlijk gewoon niet fijn. Jetske is heel lief en ik leerde bij haar veel over mezelf terwijl we mooie dingen maakten. Die mocht ik mee naar huis nemen en helpen me nu soms nog”

Marc, Linda, Fenna en Liam

“We wisten dat het hebben van een jong gezin intensief was maar op een gegeven moment merkten we dat we bijna geen leuke momenten meer hadden en daarover praten leverde eigenlijk alleen nog maar meer irritatie op. Jetske heeft ons heel fijn geholpen door op een rij te zetten wat er precies gebeurde en hoe we dit konden veranderen.  Ze keek zonder oordeel mee en kwam met waardevolle adviezen.”

Wil je graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

13 + 3 =